Tineri subofițeri jandarmi la început de carieră militară

Șase subofițeri jandarmi, absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, și-au început cariera militară la Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț. Astăzi a fost prima zi de serviciu.

Luni, 4 aprilie, șase subofițeri jandarmi, absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, promoția martie 2022, s-au prezentat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, conform repartizării. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce au rostit jurământul de credință față de țară, legi și regulamentele militare, au fost prezentați colectivului unității, iar ulterior vor fi incluși într-un program de pregătire, pentru aprofundarea cunoștințelor teoretice și perfecționarea deprinderilor practice referitoare la misiunile desfășurate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, dar și pentru cunoașterea zonei de responsabilitate.

Tinerii subofițeri jandarmi au fost repartizați la  Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz și Detașamentul 4 Jandarmi Roman și vor executa misiuni de ordine publică și pază și protecție instituțională.

Colectivul bleu-jandarm nemțean le urează succes în activitatea profesională și îi asigură de tot sprijinul necesar pentru a-și putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuțiile ce le revin!

PUBLICITATE