Tineri prinşi în comuna Agapia în timp ce încercau să înșele un bărbat prin metoda „Accidentul”


Persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, depistate de polițiști la locuința unui bărbat care fusese anunțat că o rudă a fost implicată într-un accident rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Agapia din cadrul I.P.J. Neamț au fost sesizați despre faptul că un localnic ar putea fi victima unei înșelăciuni 

În fapt, un bărbat de 50 de ani fusese sunat de o persoană care i-a solicitat 25.000 de lei pentru un presupus accident rutier provocat de fiul său.

După finalizarea discuțiilor telefonice, în aproximativ 30 de minute, la locuința bărbatului din Agapia a sosit un autoturism, înmatriculat în Spania, din care au coborât un bărbat, de 20 de ani și o femeie, de 18 ani. Cei doi au fost reținuți de polițiști în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

De asemenea, iar în urma controlului efectuat în autoturism au mai fost identificate alte două tinere de 18 și 19 ani.

Polițiștii continuă cercetările aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, pentru vederea documentării întregii activități infracționale în cauză.

D.M.B.
PUBLICITATE