Tineri fără permis, prinși de polițiști la volan

La data de 11 februarie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din Hangu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajului, în Bicaz.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 12 februarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un tânăr de 19 de ani, din Alexandru cel Bun, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Vaduri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Alexandru cel Bun, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

PUBLICITATE