Timp de 3 zile, peste 400 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă

Peste 400 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în perioada 14-17.04.2017, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, 340 de poliţişti de ordine publică, 24 de polițiști de investigarea criminalității economice, 18 polițiști de investigații criminale și 34 de polițiști de intervenție specială, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Şeful Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a dispus ca polițiștii aflați în misiune și patrulele de siguranță publică, să aibă ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să dea dovadă de promptitudinea atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice pe traseele de acces către aceste zonele turistice, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, 52 de poliţişti rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente grave, fiind folosite, în acest sens, 26 de mijloace auto.

Dacă sunteţi victima unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Vom fi la datorie!

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț transmite nemțenilor sărbători fericite și un Paște luminat de bucuria Învierii!

PUBLICITATE