Teodora Sava a părăsit X Factor. Voturile telespectatorilor au fost insuficiente pentru a ajunge în finală

Din cei 7 semifinaliști, doar patru au mers în Marea Finală de vineri, 22 decembrie. Din păcate, pietreanca Teodora Sava, una dintre concurentele cotată cu cele mai mari șanse la calificare, a fost eliminată în semifinalele X Factor!

Urmează o voce foarte mare la o vârstă foarte mică. Teodora Sava este o fată foarte invidiată în acest concurs.” – a spus Delia înainte de prima prestație a Teodorei.

În cea de-a doua Gală LIVE din sezonul VII de la „X Factor”, Teodora Sava a interpretat piesa „Listen” – Beyonce

Teodora m-a impresionat din primul moment. Când am ascultat-o mi-am amintit cât de prost cântam la vârsta ei și cât de înzestrată și ce voce mare într-un copil. Felicitări Teodora!” – i-a transmis vocal coach-ul Crina Mardare. „Eu am spus de multe ori și mulți alții au repetat-o. Tu ești foarte bună” – i-a spus Carla’s Dreams. Și Horia i-a transmis că alături de Jeremy: „cred că sunt cele mai tari voci

Ștefan Bănică a spus despre Teodora Sava că este una dintre puținele concurente care are capacitatea de a cânta perfect în orice circumstanță: „E ca un tanc german de luptă. Impreturbabil. Își face treaba indiferent de moment”. Mare dreptate a avut Ștefan pentru că și cu a doua melodie Teo a impresionat. A ales împreună cu Delia să cânte hitul Siei – „Alive”, iar partitura aleasă a scos la iveală și alte secrete minunate ale vocii sale impresionante.

Din păcate, votul publicului nu a salvat-o pe Teodora Sava iar jurații au rămas fără cuvinte.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor și vreau să vă asigur că acum este momentul meu în muzică. Nu se termină aici și voi continua cu muzica, nu mă văd făcând altceva” – a spus Teodora

Mai jos, 3 videoclipuri cu prestația Teodorei din această seară:

Prezentare Teodora Sava – drumul concurentei de la X Factor până în prezent!

Teodora Sava cântă la X Factor piesa lui Beyonce – „Listen”

„Alive” – SIA. Vezi interpretarea Teodorei Sava, în semifinala de la X Factor!

PUBLICITATE