Teodora Sava, din Piatra-Neamț, a reușit să ridice de pe scaune toți jurații emisiunii X Factor

O tânără de 15 ani, din Piatra-Neamț, a reușit să ridice de pe scaune toți jurații emisiunii X Factor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Teodora Sava s-a dedicat mucizii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva. Este elevă a liceului de Arte „Victor Brauner”  din Piatra-Neamț și nu este la prima apariție într-un astfel de concurs. În primul sezon Next Star, a fost finalista (locul 2) ediției dar a și participat la toate edițiile speciale din cele 7 sezoane ale emisiunii.

Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme (…) Am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora pentru Antena 1

În treia ediție din sezonul 7 „X Factor”, Teodora Sava a cântat melodia „Who’s loving you”, interpretată de Jackson 5. La doar 15 ani a reușit să ridice de pe scaune toți jurații!

Nu uitați! Dacă v-a plăcut prestația Teodorei, votați-o până sâmbătă seara pe aplicația X Factor Romania. (Aplicatia X Factor Romania se descarca pe telefon din Magazin Play/App Store si se voteaza concurentul favorit in maxim 24 ore de la aparitie)

Mai jos, două clipuri cu povestea Teodorei și prestația din concurs

sursa: Antena 1
PUBLICITATE