Tentativă de suicid în Neamț: Și-a înfipt, cu mâna, un cui în inimă

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a înfipt cu mâna un cui în inimă. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, în comuna Grumăzești.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a fost eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ 1 an.

Acesta locuia împreună cu mama lui și cei doi frați într-o casă din localitatea Curechiștea, comuna Grumăzești.

Un verișor de-ai lui a auzit zgomote din camera în care stătea tânărul și când a intrat l-a găsit cu un cui înfipt cu mâna în zona inimii.

Au fost solicitați prin apel la „112” polițiștii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Când a ajuns la fața locului, echipajul de pe Ambulanță a găsit pacientul cu o plagă penetrantă în zona hemitorace stâng.

Tânărul a fost preluat şi predat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. De aici, pacientul a fost transportat pe stadion în vederea efectuării transferului interclinic cu elicopterul la un spital din Iaşi.

La data de 24 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați să intervină la o tentativă de suicid din localitatea Curechiștea, județul Neamț.

La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani și un echipaj medical specializat.

Din primele cercetări a reieșit faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Curechiștea ar fi încercat să se sinucidă, acesta fiind transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț cu soluție legală.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț