Tentativă de omor în Neamț. Un bărbat a incendiat casa vecinilor (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Neamț, a fost reținut de polițiști fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat, după ce a incendiat casa unui vecin.

Incidentul a avut loc miercuri, 8 martie, la ora 18:19, când pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Bahna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Moldoveni.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: 170 mp din acoperișul casei (confecționat din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) și bunurile din cele două camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic).

Doi bărbați (de 73 și 51 de ani) au suferit ușoare arsuri la nivelul membrelor superioare și feței. Aceștia au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportați la CPU Roman.

Pompierii au stabilit că acţiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Potrivit polițiștilor, cel care ar fi incendiat locuința ar fi un bărbat de 55 de ani, din Bahna.

„La data de 8 martie, în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil, din localitatea Bahna, a izbucnit un incendiu.

Un bărbat de 55 de ani, din Bahna a fost reținut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE