Te casatoresti anul acesta? Iata TOT ce TREBUIE sa stie o mireasa moderna!

A inceput numaratoarea inversa pana ca tu sa imbraci rochia de mireasa si sa spui „DA!” pentru totdeauna? Ei bine, fara indoiala ca te simti coplesita de emotii si iti doresti ca totul sa fie perfect, incepand cu decorul si incheind cu atmosfera generala de la petrecere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totusi, un lucru cat se poate de cert este ca, daca pentru organizarea evenimentului ai cerut sprijinul unei persoane specializate in domeniu, cand vine vorba de tinuta pe care o vei purta in ziua cea mare, esti singura care poate decide. Chiar daca vei beneficia de ajutorul prietenelor ori a revistelor dedicate viitoarelor mirese, este important sa fii la curent cu ce aduce nou anul 2018 in ceea ce inseamna un look ireprosabil de mireasa.

Top cele mai importante 5 detalii care fac diferenta!

  1. Asa cum era de asteptat, rochia reprezinta primul lucru despre care trebuie sa te informezi temeinic inainte de a o achizitiona. Chiar daca ai in minte un anumit model, afla ca exista riscul ca acesta sa nu iti avantajeze silueta si sa fii dezamagita. Asadar, da o sansa si altor rochite, caci s-ar putea sa ai surprize. In ceea ce priveste trendul actual, se poarta rochitele de mireasa vaporoase, insa fara crinolina. Indrazneste un decolteu in V cu bretele cazute si, cu siguranta, vei fi remarcata. Un lucru important de retinut: renunta la ideea corsetului incomod, caci nu mai e de mult un must-have.
  2. In materie de incaltari, alege o pereche de pantofi pretiosi, simpli, intr-o nuanta nude. Este de dorit sa optezi pentru unii cu toc mediu spre mic, astfel incat sa ii porti purta pe toata durata evenimentului. Poti gasi aici pantofi comozi, speciali creati pentru miresici. Intra pe site-ul The5thelement.ro, caci vei descoperi o paleta variata de modele concepute conform tendintelor actuale.
  3. Accesorizarea reprezinta un punct caruia trebuie sa ii acorzi o foarte mare atentie, daca iti doresti sa obtii un look rafinat. Daca te consideri o fana infocata a cerceilor candelabru, atunci renunta la colier. Nu te incarca cu bijuterii, daca iti doresti sa te remarci prin eleganta si bun gust. Daca, totusi, iti doresti sa porti colier, opteaza pentru o pereche de cercei care sa se potriveasca acestuia. Cerceii din perla reprezinta o alegere mai mult decat inspirata pentru o mireasa in 2018.
  4. Anul acesta, la mare cautare sunt coronitele din flori de camp. Fie ca alegi sa le asortezi cu buchetul de mireasa ori cu cocardele, ceea ce trebuie sa stii este ca diadema de printesa atat de purtata la nunti in anii trecuti, a fost detronata de coronita confectionata din flori. Asadar, daca vrei sa fii la moda, tine cont de pont!
  5. Coafura de mireasa este cea care trebuie sa completeze perfect tinuta pe care o porti in ziua cea mare. In 2018 sunt foarte apreciate buclele tip waves si cocurile lejere, fara alte accesorii aplicate.

Cu siguranta, daca tii cont de cele 5 tips-uri enumerate anterior, vei reusi sa creezi un look de mireasa impecabil.

PUBLICITATE