TAVERNA RACILOR ajunge în acest week-end la Piatra-Neamț (FOTO)

Taverna Racilor, un restaurant mobil specializat în pește și fructe de mare, care merge din oraș în oraș în aproape toată țara, va ajunge și la Piatra-Neamț în acest week-end, conform anunțului făcut pe pagina de Facebook.

Piatra Neamt venimmmmm cu mult peste si fructe de mare si vedetele absolute crevetii nostri la doar 39 de lei pe kg, asa ca faceti loc in congelatoare ca venimmmm #share #like #fishtodoor #pietricica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surpriză mare 4-7 Februarie la:
Locul 1 – 292 vot PIATRA NEAMȚ
Locul 2 – 278 vot Bacău
Locul 3 – 170 vot Botosani
Locul 4 – 108 vot Suceava
Vă multumim din sufletul nostru de rac tuturora ce au participat la vot, si Felicitari pietrenilor , unde vom ajunge in urmatorul Weekend !
In următoarele orașe vom ajunge in ordinea locurilor in urma voturilor, asa ca nu fiti triști nu ati pierdut chiar tot:), ajungem imediat si la voi!

Produsele sunt cele mai diverse, peștele fiind din Marea Neagră, Delta Dunării, cât și de la parteneri din Italia și Grecia: calcan, lufar, pălămidă, rapane, scoici, guvizi, pui de baltă, creveți, calamar, caracatiță, homari, racivii, chefal, doradă, lupdemare, langustine, pisică de mare, zargan, sturion.

Locația unde va fi amplasat restaurantul mobil va fi pe platoul din fata Pieței Centrale din municipiu, în perioada 5-7 februarie.

 

PUBLICITATE