Târguri săptămânale în hipermarketul Carrefour din Piatra-Neamț (FOTO)

Începând de astăzi, 31 iulie, hipermarketul Carrefour din Piatra-Neamț își întâmpină clienții cu un târg săptămânal dedicat produselor proaspete provenite de la producători locali.

În fiecare săptămână, locuitorii orașului care vizitează hipermarketul Carrefour au ocazia să descopere gusturile autentice ale produselor autohtone din regiunea noastră: Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, la prețuri speciale, valabile pe durata târgurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acest weekend debutează cu târgul de fructe și legume de la producători locali și se întinde până pe 5 august.

Printre fructele și legumele ce vor aduce, în cadrul primului târg de acest gen, prospețimea grădinilor locale din mai multe colțuri ale regiunii mai aproape de clienții Carrefour Piatra Neamț, amintim, în limita stocului disponibil: prune, mere, mure, zmeură, căpșuni, ardei bianca, roșii, roșii BIO, Dovlecei, vinete, etc.

Târgurile sunt ușor de identificat în magazin, fiind semnalizate corespunzător, în cadrul unor insule dedicate, cu De la noi din regiune.

Prin toate inițiativele sale, obiectivul Carrefour este acela de a le oferi consumatorilor acces la produse locale, indiferent de zona lor de proveniență și oportunitatea de a se conecta la specificul gastronomic din diferite regiuni ale țării, șansa de a redescoperi gusturile de odinioară ale preparatelor proaspete și beneficiile acestora.

PUBLICITATE