Târguri săptămânale în hipermarketul Carrefour din Piatra-Neamț (6-12 august)

În perioada 06 – 12 august, Carrefour Piatra-Neamț revine cu un târg, din seria celor săptămânale, dedicat producătorilor locali de mezeluri și brânzeturi.

În această săptămână, vor fi prezenți în spațiile special amenajate și semnalizate cu „De la noi din regiune” furnizori precum Pascal, Raitar, Marteo, Lucia, și alții, și cel mai nou furnizor la magazinului: TCE 3 Brazi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre produsele lactate și semipreparatele, la prețuri speciale, ce vor aduce gustul specialităților de odinioară, menționăm, în limita stocului disponibil: Mușchi Țărănesc, Șunculița Moșului, Șuncă de Sasca, Cârnați Bicaz, Pastramă de porc, Kaizer, Iaurtul de Altădată, Untul Complex, Cașcaval Dodi, Smântâna Pascal, Smântâna Five Continents, etc.

Prin toate inițiativele sale, obiectivul Carrefour este acela de a le oferi consumatorilor acces la produse locale, indiferent de zona lor de proveniență și oportunitatea de a se conecta la specificul gastronomic din diferite regiuni ale țării, șansa de a redescoperi gusturile de altă dată ale preparatelor proaspete și beneficiile acestora.

PUBLICITATE