Târgul de Crăciun la Neamț. Intrare liberă pentru vaccinați și nevaccinați

Consiliul Județean Neamț organizează cea de-a V-a ediție a Târgului de Crăciun la Neamț.

Târgul de Crăciun la Neamț este un eveniment devenit tradiție, care se adresează întregii comunități, dar şi turiştilor, aşteptat de populația de toate vârstele.

Evenimentul care s-a dovedit a fi cel mai așteptat de peste an se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț peste numai trei zile, urmând a funcționa în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022.

„Intrarea va fi liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor.”– a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează un eveniment pentru toți nemțenii și pentru cei care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.

Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț.

„Vă așteptăm să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!” – a mai spus Ionel Arsene.