Târgu-Neamț – două accidente cu trei victime într-o singură zi


În ziua de 07.10.2016, în jurul orei 17.00, Poliţia oraşului Tg. Neamţ a fost sesizată despre faptul că în intersecţia Humuleşti din oraşul Tg. Neamţ s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un tânăr de 18 ani circula pe o bicicletă pe str. Mihail Sadoveanu, având direcţia de mers Humuleşti – Tg. Neamţ, a fost acroşat de un autoturism al cărui conducător auto nu s-ar fi asigurat la ieşirea dintr-o parcare. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Tg. Neamţ, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost depistat imediat, fiind găsit la domiciliu. Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în Târgu Neamț, în jurul aceleiași ore, a mai avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Târgu Neamț conducea un atelaj hipo pe str. Stefan cel Mare ar fi efctuat un viraj la stanga pentru a patrunde pe str. Daciei, moment în care a fost acrosat frontal de un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Roman.
Din impact, a rezultat accidentarea căruțașului cât si a pasagerei din atelajul hipo, o femeie de 49 de ani, din Târgu Neamț. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că bărbatul de 50 de ani se afla sub influența alcoolului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – se arată în comunicatul IPJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE