Tânărul mort în accidentul de vineri seara avea 27 de ani și era din Târgu-Neamț

Tânărul care și-a pierdut viața ieri seară, 12 ianuarie, într-un accident rutier ce a avut loc în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului, avea 27 de ani și era din Târgu-Neamț, au transmis în această dimineață reprezentanții Poliției Neamț.

Un tragic accident rutier s-a produs în jurul orei 21:00, pe DN 15B, pe drumul de la Pipirig spre Poiana Teiului. Un tânăr de 27 de ani, din Târgu-Neamț, a decedat în urma impactului autoturismului în care se afla cu un TIR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism, pe DN 15B, din direcția Pipirig spre Poiana Teiului, ar fi efectuat o manevră de depășire, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu auto, format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Pipirig, ce se deplasa din sens opus.

În urma coliziunii, ansamblul auto ar fi părăsit parțial partea carosabilă, intrând în șanțul de pe lateralul drumului.” – a precizat Poliția Neamț

Din nefericire, tânărul de 27 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale declarând decesul acestuia.

Tânărul a rămas încarcerat în urma impactului. „Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism.

Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața.” – au transmis reprezentnații ISU Neamț

Șoferul TIR-ului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE