Tânărul implicat în accidentul din această dimineață, a decedat. Vezi comunicatul IPJ Neamț

Un tânăr de 29 de ani a decedat duminică, 10 decembrie, în urma unui accident rutier ce a avut loc în jurul orei 8:30, pe DJ 156 A (drumul dintre localitățile Girov și Roznov), în apropiere de intersecția „Papuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, politistii ajunsi la fata locului au constatat ca in acest eveniment au fost implicate doua autoturisme, a caror conducatori auto au fost preluati si transportati  la Spitalul Judetean Neamt.

Din primele cercetari se pare ca, in timp ce un tanar de 29 de ani, din Vanatori Neamt conducea un autoturism pe DJ 156 A, spre Roznov, a pierdut controlul asupra vehiculului, a derapat si a intrat in coliziune cu autoturismul care circula din sens invers, fiind condus de un barbat de 43 de ani, din Borlesti.

In urma impactului, tanarul de 29 de ani a decedat la Spitalul Judetean Neamt, iar cercetarile sunt in desfasurare pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Conducatorii auto nu au putut fi testati cu aparatul etilotest, datorita leziunilor suferite, urmand a se stabili prin recoltarea de probe biologice daca se aflau sau nu sub influenta alcoolului.

PUBLICITATE