Tânărul găsit mort în râul Moldova era dat dispărut din luna decembrie

Polițiștii nemțeni au stabilit identitatea persoanei scoasă decedată din râul Moldova. Potrivit Poliției Neamț, ar fi vorba despre un tânăr de 18 ani, dat dispărut luna trecută (vezi articolul AICI).

„Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că ieri, 21 ianuarie, în jurul orei 13.15, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la faptul că în albia râului Moldova, din localitatea Cotu Vameș, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Potrivit pompierilor, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o ambulanță SMURD TIM, un autoturism de serviciu și o barcă. Cu ajutorul bărcii, pompierii au scos din apa râului Moldova un bărbat fără semne vitale.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE