Tânărul care a spart 17 mașini a fost arestat

Ieri, 15 septembrie, tânărul care a spart 17 mașini într-o noapte a fost prezentată instanței de judecată, față de  acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Reamintim că, la data de 13 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în noaptea de 13 spre 14 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție, respectiv spargerea geamurilor, într-un număr de 17 autoturisme, ce se aflau parcate, în municipiul Piatra Neamț, de unde au sustras diferite bunuri.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un  tânăr de 29 de ani, din Piatra Neamț, a fost identificat de polițiști, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, 5 acte materiale și tentativă de furt calificat, 12 acte materiale.

PUBLICITATE