Tânără tâlhărită pe o stradă din Piatra-Neamț

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 22 de ani, din localitatea Zănești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 30 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani, din Săvinești, a fost victima unei tâlhării.

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, care ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamț, iar prin exercitarea de acte de violență, ar fi smuls telefonul mobil din mâinile acesteia.

Ieri, 6 noiembrie, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul aceleiași zile, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Activitatea de beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliţiei oraşului Roznov şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.