Tânără rănită după ce mașina în care se afla a lovit un animal

Un accident rutier a avut loc ieri seară la Târgu-Neamț, când un tânăr șofer a lovit un animal pe șosea, iar în urma impactului s-a deschis airbag-ul, rănind o pasageră.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara satului Lunca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi acroșat un animal care se afla pe partea carosabilă, iar ca urmare a declanșării airbag-ului a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 23 de ani.” – a transmis Poliția Neamț

Victima a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi tratamentul necesar.

Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele care au dus la acest accident, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

PUBLICITATE