Tânără prinsă beată și drogată la volan pe o stradă din Neamț

În acest weekend, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț desfășoară acțiuni pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză și a consumului de alcool sau de substanțe stupefiante la volan.

La data de 18 iunie, în jurul orei 00.20, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic o femeie, de 30 de ani, din Agapia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, în Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă la cannabis.

De asemenea, femeia în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

PUBLICITATE