Tânăra găsită decedată de mama ei, s-ar fi înecat cu cereale

ACTUALIZARE: Mama Dianei Farcaș a declarat pentru ActiveNews că fiica ei a murit „din senin” și că „nu a suferit de nimic” iar medicii au constatat ca motiv „Stop cardio respirator”.

Tânăra de 20 de ani, care pe 7 martie, în jurul orei 10:30, a fost găsită de mama ei decedată în cameră (vezi articol AICI), s-ar fi înecat cu fulgi de ovăz, potrivit presei centrale.

Diana a fost găsită în propria cameră, fără suflare, chiar de către mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Mama tinerei i-ar fi adus, în dimineața zilei de 7 martie, micul dejun în cameră, respectiv lapte cu cereale. Ulterior, tânăra s-a înecat cu fulgi de ovăz. Femeia a sunt de urgență la 112, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei și au declarat decesul, survenit în urma sufocării mecanice.” – notează Libertatea

Tânăra era studentă la Facultatea de Geografie din Iași, iar reprezentanții Facultății au anunțat decesul acesteia pe pagina de Facebook.

„Cu durere în suflet, vă anunțăm că ieri a trecut în neființă studenta noastră de la specializarea Geografia Turismului, anul 3, Farcaș Diana Andreea, Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au fost aproape. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

PUBLICITATE