Tânără din Piatra-Neamț, dată dispărută (FOTO)

ACTUALIZARE:

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, minora a fost identificată, în județul Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ieri, 21 noiembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, fiica sa DUTCOVICI FRANCESCA ȘTEFANIA, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul, la aceeași dată și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate – 52 de kilograme,păr roșcat, lung, ochi verzi.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni sport negrii, fiind încălțată cu pantofi tip sport culoare negru și având asupra sa un rucsac de culoare negru cu alb.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

PUBLICITATE