Tânără de 17 ani, din Neamț, dată dispărută (FOTO)

ACTUALIZAREPoliția Neamț: „La data de 8 februarie a.c., minora AXINTE CRINA IONELA a fost identificată pe raza localității Trifești. Pe perioada dispariției aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a comis fapte de natură penală sau contravențională.


Poliția Neamț este în căutarea unei tinere în vârstă de 17 de ani, din comuna Trifești, care a dispărut de acasă la data de 3 februarie.

„La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 61 de ani, din Trifești, cu privire la faptul că, la data de 3 februarie a.c., fiica sa AXINTE CRINA IONELA, în vârstă de 17 ani, din Trifești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălțime – 1.50 m, greutate-50 kg, păr negru, lung, ochi negri.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans culoare albastru, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albă.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” – precizează polițiștii

PUBLICITATE