Tânără de 15 ani din Neamț, violată de fratele vitreg. Atacatorul avea planul pregătit

Un bărbat de 29 de ani din județul Neamț este cercetat de polițiști pentru infracțiunea de viol, lipsire de libertate și tâlhărie calificată. Fapta a avut loc în localitatea Bălțătești, iar victima este o tânără de 15 ani (sora vitregă a bărbatului de 29 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fata se îndrepta cu bicicleta către prietenul ei, care locuiește într-un sat vecin, când tânărul de 29 de ani a atacat-o, a legat-o şi a batjocorit-o pe un câmp. Suspectul a ajuns în final în arest preventiv, iar victima are nevoie de consiliere psihologică.

Tânărul a fost mulţi ani plecat la muncă prin ţară şi revenise acasă de câteva luni. Rudele lui spun că mai mereu era pus pe scandal şi ameninţa pe oricine îi ieşea în cale. Ba chiar ar fi spus că vrea să ajungă în închisoare. – notează stirileprotv.ro

Fata de 15 ani le-a povestit celor din familie că merge să-şi caute iubitul, la o stână. La scurt timp după plecarea ei, fratele vitreg le-a spus celorlalţi că se duce şi el după adolescentă şi în scurtă vreme a atacat-o pe un câmp.

Victima a rămas legată, pe câmp, în stare de şoc. Mai târziu, când acasă s-a întors numai tânărul, cei din familie l-au întrebat ce ştie despre sora lui. Atunci, suspectul le-a spus cu cinism nici să nu o mai caute, pentru că adolescenta nu va mai apărea.

Rudele au găsit-o în cele din urmă pe drumul spre stână. Şi văzând cât este de traumatizată, au sunat la Poliţie.

sursa: stirileprotv.ro
PUBLICITATE