Tânără de 15 ani, din județul Neamț, în stare gravă la spital după ce a înghițit un pumn de pastile

O tânără de 15 ani, din județul Neamț, a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghițit un pumn de pastile. Incidentul a avut loc vineri, 27 aprilie, în jurul orei 12:00, pe raza localității Cotu-Vameș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că tânăra s-a certat cu părinții și cu prietenul și a decis să-și pună capăt zilelor, luând 18 comprimate de paracetamol.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a preluat tânăra și a transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman. Din Roman, fata a ajuns la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

27.04.2018, ora 12:10, Cotu Vameş – Roman, pacientă sex feminin, 15 ani, diagnostic: ingestie voluntară medicamentoasă (18 comprimate de paracetamol), preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost preluată de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Sp. „Sf. Maria” Iaşi;” – notează un comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE