Tânăr reținut pentru mai multe infracțiuni

La data de 30 mai, polițiștii nemțeni au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani, din localitatea Bodești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la data de 28 mai, în jurul orei 16:00, un tânăr de 21 de ani din județul Bacău ar fi sustras, prin scoaterea din funcțiune a unei camere video, de pe un islaz aparținând persoanei vătămate, din localitatea Bodești, un panou solar, o cameră video și alte bunuri și echipamente, producând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi condus un autoturism, cu numere false și fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, la data de 31 mai, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

PUBLICITATE