Tânăr reținut după ce s-a dus cu toporul la păcănele și a vandalizat localul

Un incident a avut loc în Pipirig unde un tânăr, sub influența alcoolului și cu un topor asupra lui, a vandalizat un aparat „slot machine” și a sustras bani, cauzând un prejudiciu de 35.470 de lei. Acesta a fost reținut de autorități pentru furt calificat și portul ilegal de obiecte periculoase.

„La data de 17 aprilie a.c., în jurul orelor 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a distrus un aparat tip slot machine aflat în incinta unui local din localitatea Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Pipirig, se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în incinta unui bar, din Pipirig, unde ar pierdut o sumă de bani la un aparat tip slot machine, după care ar fi părăsit incinta localului.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, la scurt timp acesta s-a întors înarmat cu un topor cu care a lovit repetat aparatul, distrugându-l și extrăgând cutia cu bani.

Valoarea totală a prejudiciului provocat este estimată la 35.470 de lei, suma sustrasă fiind de 4.559 de lei.

„Tânărul a fost identificat de polițiști iar în urma administrării materialului probator a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE