Tânăr reținut după ce a fost prins, de 2 ori, beat și fără permis la volan

La data de 28 iunie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic, un tânăr de 24 ani, din județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 41, în localitatea Dragomirești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, la data de 18 iunie, persoana în cauză a fost identificată de către polițiștii, conducând autoturismul fără a deține permis de conducere şi având o concentrație alcoolică de 0,64 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul de 24 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE