Tânăr rănit după un accident rutier în Neamț (FOTO)

Un tânăr de 27 de ani a fost grav rănit după ce a pierdut controlul autovehiculului său și a lovit un gard și o conductă de gaz într-o comună din Neamț.

În noaptea de 8 mai a.c., în jurul orei 02:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15B, în localitatea Vânători-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism, pe sectorul de drum indicat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și avariind o conductă de gaz.” – a transmis Poliția Neamț

La fața locului au intervenit polițiștii, pompierii și reprezentanți ai operatorului conductei de gaz.

Potrivit pompierilor, șoferul se afla singur în mașină și s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Bărbatul de 27 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la spitalul din Târgu-Neamț.

„Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Echipa operatorului economic de distribuție a gazelor naturale a acționat pentru remedierea defecțiunilor produse de evenimentul rutier.” – a precizat ISU Neamț

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

PUBLICITATE