Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina în albia unui pârâu (FOTO)

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce s-a răsturnat cu mașina în albia unui pârâu din afara localității Farcașa.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 22:00, când tânărul, din Poiana Teiului, care se deplasa cu mașina pe DN 17 B, ar fi părăsit partea carosabilă acroșând un indicator, după care s-a răsturnat pe cupolă în albia pârâului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În autoturism se afla doar conducatorul auto.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 20 de ani, conștient.

Victima a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii nemțeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE