Tânăr prins drogat la volan pe o stradă din Piatra-Neamț

În noaptea de 4-5 aprilie, polițiștii din Piatra-Neamț au oprit un tânăr de 25 de ani care conducea sub influența substanțelor psihoactive, pe o stradă din oraș.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orhei, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.” – au spus polițiștii nemțeni

Pentru a stabili cu exactitate implicarea substanțelor interzise, tânărul a fost direcționat către o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. Este important de menționat că rezultatele inițiale ale testării cu aparatul din dotarea poliției nu constituie o probă definitivă în cadrul dosarului penal, necesitând confirmarea prin analize medicale specializate.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE