Tânăr prins beat, drogat și fără permis pe o stradă din Neamț

Un tânăr din Dumbrava Roșie a fost prins conducând beat, drogat și cu dreptul de a conduce suspendat pe o stradă din comună.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe strada Haiducului din Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii Biroului Rutier au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat din 14 martie, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, un nivel semnificativ peste limita legală.

„Totodată, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, și a stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE