Tânăr mort într-un accident în Neamț. Șoferul era beat (FOTO)

Știre actualizată

Un tânăr a murit într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4:00 în localitatea Huisurez, comuna Dămuc.

În această dimineață, în jurul orei 4.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 127 A, soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un tânăr de 24 de ani, conducea un autoturism pe DJ 127 A, în comuna Dămuc, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare la ieșirea dintr-o curbă la dreapta, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o semiremorcă parcată în afara drumului.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 25 de ani, din localitatea Dămuc, pasager în același autoturism și rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporala din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE