Tânăr din Piatra-Neamț, trimis în judecată după ce a tâlhărit 2 femei în Bistrița

Un bărbat din Piatra Neamț a fost trimis în judecată de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, după ce în luna septembrie a tâlhărit două femei în vârstă din municipiul Bistrița. – notează Realitatea de Neamț

„O-A. C-R., un tânăr de 23 de ani din Piatra Neamț, a fost trimis în judecată în luna octombrie „pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie constând în aceea că la data de 8.09.2020, în jurul orei 13.20, în timp ce se afla p o stradă din municipiul Bistrița, a smuls de la gâtul unei persoabe de sex feminin, în vârstă de 69 de ani, un lanț din aur cu două medalioane, în valoare de 1.173 lei, ocazie cu care i-a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice ce nu au necesitat zile de îngijiri medicale. Bunul sustras persoanei vătămate nu a fost recuperat”, precizează procurorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anchetatorii mai arată că bărbatul a repetat fapta două săptămâni mai târziu, când a tâlhărit o altă femeie din Bistrița, în vârstă de 66 de ani.

La data de 22.09.2020, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița, inculpatul a smuls de la gâtul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 66 de ani, un lanț din aur care s-a rupt, reușind să sustragă doar medalionul din aur ce era atașat lanțului. Ulterior, medalionul sustras de către inculpat a fost recuperat de către organele de urmărire penală și restituit persoanei vătămate.

Prin fapta comisă, inculpatul a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice constatate medico-legal, leziuni ce nu au necesitat zile de îngijiri medicale.

La acea vreme, în urma verificărilor, polițiștii audescoperit faptul că tânărul figurează ca urmărit la nivel național, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Piatra Neamț un mandat de arestare preventivă din data de 11 septembrie.

PUBLICITATE