Tânăr din Piatra-Neamț, prins beat la volan de 2 ori în aceeași noapte

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Piatra-Neamț, a fost prins de 2 ori beat la volan în decurs de aproximativ 2 ore.

Azi-noapte, 12-13 iunie, în jurul orei 00:00, polițiștii nemțeni au observat un autoturism care se deplasa haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier, pe DN 15, în orașul Roznov.

Polițiștii au procedat la identificarea conducătorului auto, un tânăr, de 24 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea acestora.

În continuarea activităților de patrulare, în jurul orei 2:20, polițiștii au depistat, pe DN 15, în localitatea Săvinești, același autoturism, condus de tânărul de 24 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat, din nou recoltarea acestora.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

PUBLICITATE