Tânăr din Neamț, tâlhărit și sechestrat în propria locuință

Un bărbat de 53 de ani este în custodia poliției după ce a comis acte de violență și a tâlhărit un tânăr în Horia, interzicându-i acestuia să părăsească locuința. Victima a fost deposedată de 275 lei.

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 27 de ani, din Horia, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate în cauză, a reieșit faptul că, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 01.00, în timp ce tânărul se afla la domiciliul unui prieten, în localitatea Horia, fiind exercitate acte de violență asupra sa, a fost deposedat de suma de 275 lei. Ulterior, acestuia i-ar fi fost interzis să părăsească locuința.” – a transmis Poliția Neamț

Autoritățile au demarat rapid cercetările, iar pe baza dovezilor strânse, un bărbat de 53 de ani din Bacău, suspectat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost reținut pentru 24 de ore sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Suspectul va fi prezentat în fața instanței de judecată astăzi, 6 martie, unde autoritățile vor propune măsuri procedurale împotriva acestuia.

PUBLICITATE