Tânăr din Neamț, reținut de polițiști. Conducea fără permis și cu numere false (FOTO)

Un tânăr din Neamț a fost reținut de polițiști după ce polițiștii au stabilit că acesta a condus de mai multe ori fără permis, iar mașina avea numere provizorii false.

„La data de 24 mai a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au identificat pe DN15C, în localitatea Crăcăoani un autoturism, având număr de înmatriculare provizoriu, fără a se putea stabili identitatea conducătorului auto.

În urma verificării efectuate de polițiști, a rezultat faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bălțătești, față de care, până la data de 24 mai a.c., au fost întocmite 3 dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” – a transmis Poliția Neamț

Mai mult, plăcuțele cu număr provizoriu montate pe autoturismul în cauză nu corespundeau acestuia, fiind emise în anul 2023 pentru un alt vehicul.

„Față de tânărul de 20 de ani, la data de 24 mai a.c. a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE