Tânăr din Neamț, reținut de polițiști. A condus ilegal și e acuzat de furt de carburant

După ce a condus un autoturism cu plăcuțe false și fără a deține permis de conducere, un tânăr de 20 de ani din Dumbrava Roșie a fost reținut de polițiști. În plus, este acuzat că a alimentat și a plecat fără să plătească carburantul.

„La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații criminale Roznov, au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Dumbrava Roșie, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 24 martie a.c., tânărul  ar fi condus un autoturism, pe mai multe drumuri publice de pe raza județului Neamț, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare, eliberate de autoritățile din Anglia, dar și plăcuțe cu un număr de înmatriculare, ce figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul,  fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.” – a transmis IPJ Neamț

Potrivit polițiștilor, în aceeași zi, în jurul orei 05:30, tânărul s-a deplasat cu vehiculul la o stație de alimentare, unde, după ce a alimentat, a părăsit locația fără să achite contravaloarea carburantului consumat.

„În urma materialului probator administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la data de 11 aprilie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE