Tânăr din Neamț, dat dispărut în februarie, găsit decedat în zona barajului Topoliceni

Ieri seară, polițiștii și pompierii din Neamț au fost alertați despre prezența unui cadavru în zona barajului Topoliceni, identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din Poiana Teiului, dat dispărut în luna februarie.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona barajului Topoliceni, se afla o persoană decedată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost solicitat sprijinul pompierilor, care au reușit extrgerea din apă a corpului personei decedate, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Poiana Teiului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.” – a transmis Poliția Neamț

Victima, un tânăr de 26 de ani originar din Poiana Teiului, era cunoscută pentru problemele sale de comportament și se afla sub tratament medical. Dispariția sa fusese raportată încă din luna februarie. (vezi articol AICI)

Poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, căutând să determine circumstanțele exacte care au condus la acest tragic eveniment.

PUBLICITATE