Tânăr din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Un tânăr de 28 de ani din Cândești, Ioan-Marian Muscalu, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă pe 18 iunie. Orice persoană cu informații este rugată să contacteze autoritățile.

„La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 18 iunie a.c., fiul său, MUSCALU IOAN-MARIAN, în vârstă de 28 de ani, a plecat de la domiciliul său din Cândești, și nu a mai revenit până în prezent.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1,75 cm, greutate – 75 kg, păr brunet, tuns scurt, față rotundă, fără semne particulare pe corp și sprâncene rase.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu tricou de culoare neagră, o pereche de pantaloni blugi, de culoare neagră și o pereche de adidași de culoare verde.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!” – mai spune IPJ Neamț

PUBLICITATE