Tânăr de 19 ani, prins drogat la volan pe o stradă din Neamț

Un tânăr în vârstă de 19 ani este cercetat într-un dosar penal fiind suspect de consum de droguri la volan, după ce a fost oprit de polițiști pe o stradă din Neamț. 

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa, pe DJ127A, în localitatea Bicazu Ardelean.” – a transmis Poliția Neamț

Șoferul, în vârstă de 19 de ani, din Bicazu Ardelean, a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

„Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai precizat polițiștii

 

PUBLICITATE