Tânăr de 16 ani, din Piatra-Neamț, reținut după ce a furat băuturi alcoolice și țigări dintr-un magazin

La data de 19 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, de către reprezentantul unui lanț de magazine din Piatra Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în perioada 22 august – 6 septembrie, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe produse non-alimentare, băuturi alcoolice și țigări, dintr-un magazin din Piatra-Neamț, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.800 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În baza planului de acțiune desfășurat la nivelul Poliției municipiului Piatra Neamț, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat și depistat persoana în cauză, un minor de 16 ani, din Piatra-Neamț.

În urma documentării activității infracționale, la data de 21 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 septembrie, persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de  acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

PUBLICITATE