Tânăr de 16 ani, bătut de fostul șef al Poliției Neamț

Un minor de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un fost comandant al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Incidentul a avut loc ieri, 21 iunie, în zona Școlii Nr. 10 din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse, se pare că totul ar fi pornit după o ceartă între niște minori, de 16-17 ani, printre care și copilul unui fost comandant al IPJ Neamț, un bărbat în vârstă de 48 de ani.

Bărbatul a ajuns imediat în zona respectivă, a luat un baston telescopic din mașină și a început să-l lovească pe unul dintre adolescenți.

Alertați de unul dintre minori, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că între victimă (16 ani, din Piatra-Neamț) și copilul fostului comandant al Poliției Neamț a avut loc o discuție în contradictoriu, ulterior intervenind și bărbatul care l-a lovit pe tânăr.

Minorul bătut a ajuns la spital și a depus plângere împotriva agresorului.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările sub continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bărbatul implicat în scandal este Aurelian Șoric, fostul comandant al Poliției Neamț. Acesta a declarat pentru mesagerulneamț.ro că „Duminică seara,  la ora 19.22, eram acasă și am văzut un apel pierdut de la băiatul meu. L-am sunat și vorbea foarte încet, era foarte speriat, mi-a spus să vin de urgență, că l-au înconjurat câțiva băieți…” (declarația integrală o puteți citi AICI)

PUBLICITATE