Tânăr arestat după ce și-a vizitat bunica deși nu avea voie

La data de 1 martie, în jurul orei 19:00,  polițiștii nemțeni au fost sesizați de către un tânăr de 25 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că fratele său se află în imobilul bunici sale din care a fost evacuat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 20 februarie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr de 29 de ani, din Dochia, datorită faptului că acesta a recurs la acte cu violență și amenințări la adresa bunicii sale, în vârstă de 89 de ani, fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 23 februarie, Judecătoria Piatra-Neamț a emis împotriva acestuia un ordin de protecție, prin care s-a dispus evacuarea din locuința bunicii sale, păstrarea unei distanțe de 100 de metri fată de bunica sa și domiciliul acesteia și interzicerea oricărui contact cu aceasta pe o perioadă de 6 luni.

La data de 1 martie, tânărul a revenit la imobilul bunicii sale, încălcând dispozițiile instanței, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea prevederilor ordinului de protecție.

Ieri, 2 martie, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 zile

PUBLICITATE