Tâlhărie și bătaie pe o stradă din Piatra-Neamț

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe. Alții doi sunt cercetați pentru săvâșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 19 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce trei bărbați se deplasau pe o stradă din Piatra Neamț au fost agresați fizic de către alte trei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, din Piatra Neamț, ar fi lovit alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, ocazie cu care ar fi distrus ochelarii de vedere pe care îi purta unul dintre bărbați, iar altuia i-ar fi sustras o sumă de bani.

În cadrul investigațiilor desfășurate, polițiștii au pus în aplicare mandatele de aducere emise pe numele unui bărbat de 29 de ani și a doi tineri de 22, respectiv 24 de ani, doi dintre aceștia fiind depistați și conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe.

Față de ceilalți doi, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În cursul acestei zile, tânărul în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE