Tâlhărie într-o locuință din Piatra-Neamț. Patru tineri au fost reținuți

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, din Piatra Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Activitățile de cercetare și documentare desfășurate de polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 26 octombrie, în jurul orei 23:30, în timp ce bărbatul de 63 de ani, se afla în imobilul său, din Piatra Neamț ar fi fost deposedat prin violență de suma de 1.500 de lei, de către patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, din Piatra Neamț.

În urma documentării activității infracționale, la data de 28 octombrie, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 29 octombrie, cele 4 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, față de trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

PUBLICITATE