Tâlhărie într-o benzinărie din Piatra-Neamț. L-a tăiat cu un ciob de sticlă pe angajatul care l-a prins la furat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat a sustras un recipient de ulei dintr-o stație de alimentare cu combustibil din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, acesta ar fi sustras un recipient cu lichid de frână din produsele amplasate în exteriorul staţiei de alimentare, pe care l-ar fi introdus sub geacă, moment în care a fost surprins de un angajat al stației.

În aceste împrejurări, acesta l-a condus în incinta societății pentru a aștepta sosirea echipajului de poliție, moment în care bărbatul de 35 de ani, ar fi devenit agresiv verbal și fizic.

Pentru a-și asigura scăparea, cel în cauză ar fi spart o oglindă, iar cu un ciob provenit de la aceasta, l-ar fi agresat pe angajatul societății, provocându-i leziuni la o mână.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În cursul acestei zile, bărbatul în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE