S*x oral în toaleta unui liceu din Piatra-Neamț. Polițiștii fac cercetări

Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau sex oral în toaleta Liceului Economic „Alexandru Ioan Cuza” din Piatra-Neamț.

Inspectorul Școlar General, Mihai Obreja, ne-a declarat că după raportul pe care îl va primi de la directorul școlii, la nivelul Inspectoratului se vor hotărî ce măsuri vor fi luate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„M-a informat directoarea liceului. I-am cerut să facă un raport pe care îl vom primi în cursul zilei de astăzi și imediat vom lua măsuri.” – ne-a declarat prof. Mihai Obreja.

Potrivit acestuia, dacă cei doi sunt elevi ai școlii, ei riscă să fie exmatriculați pentru astfel de fapte.

Totodată, polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce măsuri legale se impun.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini privind săvârșirea unei posibile fapte de natură sexuală, într-o unitate de învățământ din Piatra Neamț, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să facă următoarele precizări:

Astăzi, 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE
SURSĂfoto: ziarpiatraneamt.ro