Surprize pentru cei mici, de 1 Iunie, la Piatra-Neamț

Ziua Copilului va fi marcată în acest an la Piatra-Neamț printr-un eveniment complex organizat de mai multe instituții, asociații și cluburi din oraș.

Activitățile dedicate zilei de 1 Iunie se vor desfășura pe tot parcursul zilei, începând cu ora 10:00, în Piața Ștefan cel Mare (zona Parcului Central). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În prima parte a programului, în intervalul orar 10:00-12:00 echipaje ale ISU Neamț, IPJ Neamț și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț vor face exerciții demonstrative și își vor prezenta autospecialele și tehnica din dotare.

După prânz, copiii vor putea participa la activitățile sportive organizate de DJST Neamț: rugby, handbal, fotbal, tenis, șah, majorete, atletism.

Tot în intervalul orar 12:00-15:00, Palatul Copiilor va organiza ateliere de pictură, de creație hand-made, ecologie, orientare turistică, dar și momente artistice de teatru și dans. 

În intervalul orar 15:00-16:30 Clubul Sportiv „Ray`s Dance” va face demonstrații de dans, iar la finalul programului dedicat Zilei Copilului, cei mici sunt așteptați să se întâlnească cu super eroii din desenele animate și să participe la discoteca pentru copii.

Activitățile se vor încheia în jurul orei 19:30. 

Pentru buna desfășurare a evenimentului, circulația rutieră în Piața Ștefan cel Mare va fi oprită din seara zilei de 31 mai.

PUBLICITATE